skip to Main Content

Gebouwenonderhoud kantoren & VvE

Bent u eigenaar van een kantoorpand of een VvE appartementencomplex? Dan wilt u uiteraard een goede indruk maken op uw bezoekers en bewoners met een verzorgd interieur. Het is daarom belangrijk uw gebouwen regelmatig te onderhouden. Gebouwenonderhoud van bedrijfspanden of woningcomplexen kunt u het beste door een professional laten uitvoeren. Het gebouwenonderhoud is immers erg arbeidsintensief en complex. Daarbij verwachten de bewoners en de VvE (Vereniging van Eigenaren) of de bedrijfseigenaar dat u de gebouwen goed onderhoudt. Cleaning Force is een professioneel schoonmaakbedrijf dat vakkundig het gebouwenonderhoud voor u verricht.

Professioneel onderhoud van kantoorpand en VvE-gebouw

VVE & Kantoren Schoonmaak

Bij professioneel onderhoud van uw kantoorpand of VvE-appartementencomplex kunt u aan veel verschillende dingen denken. Uiteraard moet het interieur er schoon en verzorgd uitzien. De vloer moet schoon zijn en de muren goed onderhouden. De buitenkant van het gebouw is natuurlijk net zo goed van belang. Tot extern gebouwenonderhoud behoren onder meer glazenwassen, gevelreiniging en dakreiniging. Ook zaken als het verwijderen van graffiti zijn onderdeel van extern gebouwenonderhoud. Bij slecht onderhoud volgen er vaak problemen met de huurders. Bent u zelf eigenaar van het gebouw? Dan is goed onderhoud ook belangrijk om het gebouw niet in waarde te laten dalen.

Cleaning Force: voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Cleaning Force is een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij zijn in te huren voor intern en extern gebouwenonderhoud. Naast de schoonmaak van uw kantoorpand en de onderhoud van uw VvE-woningencomplex kunt u ons inhuren als glazenwasser. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor gevelreiniging en hogedrukreiniging. Tevens schakelt u ons in voor dakreinining of dakontmossing, reiniging of renovatie van gevelplaten, vloeronderhoud, kunststofrenovatie en graffiti verwijdering. Wil u uw gebouw verduurzamen? Dan bieden wij ook nano coating. Cleaning Force biedt de kwaliteit en klantvriendelijkheid die u mag verwachten van een professionele schoonmaakdienst.

Is uw gebouw toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Hoe is de staat van uw VvE-appartementencomplex? Of hoe staan uw kantoren erbij? Wellicht hebben ze een grondige onderhoudsbeurt en schoonmaakbeurt nodig. Mogelijk heeft u een directe professionele schoonmaak nodig wegens graffiti of bevuiling van de ramen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat uw gebouwen enkel regulier onderhoud nodig hebben. Voor al deze zaken en voor ander professioneel gebouwenonderhoud is Cleaning Force u van dienst. Heeft u vragen over andere mogelijkheden voor schoonmaak en onderhoud? Of wil u zo snel mogelijk een afspraak maken om onderhoud te laten plegen? Neem dan snel contact op met Cleaning Force. Wij zijn binnen kantooruren bereikbaar op 06-53749474.

Back To Top