skip to Main Content

Is uw dak toe aan een schoonmaakbeurt?

Het dak van uw gebouw of bedrijfspand is natuurlijk niet meteen het eerste waaraan u denkt als het over uw bedrijf gaat. Toch is goed onderhoud van uw dak belangrijk. In de loop der jaren worden daken vies en grauw en veelvuldig komt bemossing voor. Na dakreiniging ziet het dak er niet alleen mooier uit; een goed schoongemaakt dak voorkomt ook lekkages en waterindringing. Bij een mooi schoongemaakt dak stroomt het water sneller af. Daardoor komt het minder snel onder het dakbeschot en droogt het snel op na een regenbui. Voor een secure dakreiniging en dakontmossing is het verstandig een professional in te schakelen. Cleaning Force biedt de ervaring en expertise die u zoekt bij voor het reinigen van uw dak.

Dakontmossing tegen lekkages

Een bemost dak ziet er niet fraai uit. Daarnaast zorgt een bemost dak voor risico op lekkages. Mos en algen kunnen de dakbedekking poreus maken. Bij een poreuze dakbedekking sijpelt regenwater in de bedekking. Als dit water vervolgens bevriest, ontstaan er scheurtjes. Door deze zogenaamde waterinslijping is het mogelijk dat er vochtproblemen ontstaan en er water in de woning lekt. Dakontmossing zorgt voor een verlengde levensduur van het dak en een optimaal energieverbruik. Schakel daarom tijdig een expert in voor dakreiniging en dakontmossing van uw pand.

Dakreiniging is altijd een goede keuze

Zit er geen mos op uw dak? Ook dan is het verstandig uw dak regelmatig schoon te maken. Reguliere dakreiniging voorkomt problemen op de lange termijn en zorgt ervoor dat uw dakbedekking een mooie uitstraling behoudt. Kies wel de dakreiniging die past bij uw dakbedekking. Als u twijfelt, vraag dan advies aan een expert. Dakpannen of dakplaten mogen hoge druk gereinigd worden, een rieten of leien dak moet anders schoongemaakt worden.

Keuze voor Cleaning Force

U schakelt Cleaning Force in voor al uw professionele schoonmaakklussen. Heeft u een bemost of vuil dak dat nodig toe is aan een onderhoudsbeurt? Of wil u periodieke dakreiniging en dakontmossing inplannen? Dat bent u bij Cleaning Force aan het juiste adres. Wij bespreken samen met u de benodigde werkzaamheden en zorgen ervoor dat uw dakbedekking er weer verzorgd uitziet. Tot onze belangrijkste waardes rekenen wij klantvriendelijk en het leveren van kwaliteit. Dus heeft u genoeg van uw vieze dak? Kies dan voor Cleaning Force.

Neem contact op met Cleaning Force

Is uw dak toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Wacht dan niet langer en maak uw dakbedekking fraaier en duurzamer met dakontmossing en dakreiniging door een professional. Neem contact op voor een afspraak of advies met Cleaning Force via 06-53749474.

Back To Top