skip to Main Content

Huur Cleaning Force in voor het verwijderen van graffiti

Wellicht heeft u het weleens meegemaakt: vandalen hebben uw bedrijfspand of woning bevuild en bespoten met graffiti. Bijzonder vervelend, want zelf graffiti verwijderen is niet zo eenvoudig. Bij de verwijdering moet rekening worden gehouden met de ondergrond, die u uiteraard niet wilt beschadigen. Daarom is het belangrijk om voor verschillende ondergronden andere manieren van schoonmaken te gebruiken. U huurt daarom beter een expert in voor het verwijderen van graffiti. Cleaning Force is een schoonmaakbedrijf met graffiti verwijdering als een van zijn specialiteiten.

Het belang van de correcte schoonmaakmethode

Als u een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Cleaning Force inschakelt, dan bent u ervan verzekerd dat precies de juiste schoonmaakmethode zal gehanteerd worden. Voor verschillende ondergronden kunnen immers ook verschillende methodes en schoonmaakmiddelen het geschiktst zijn ter verwijdering van graffiti. Graffiti verwijdering van beton en steen is arbeidsintensief, maar wel goed te doen. Op deze ondergronden wordt meestal een verf oplossend chemisch middel gebruikt en er wordt gewerkt met een stevige borstel.

Daarentegen moet bijvoorbeeld bij glas en natuursteen voorzichtiger te werk worden gegaan. Om de ondergrond niet te beschadigen maakt een expert vaak gebruik van perslucht en bakpoeder. Bij graffiti verwijdering van plastic moet een niet al te bijtend materiaal worden gebruikt. Soms is hardnekkige verf zelfs alleen te verwijderen met behulp van zandstralen. Hierbij wordt een straalmiddel aan het water toegevoegd. Een expert weet welk middel te kiezen. In sommige gevallen kan ook worden gekozen voor stoomreiniging.

Waar een professionele graffiti verwijderaar nog meer rekening mee houdt

Cleaning Force helpt u met het professioneel verwijderen van graffiti van uw pand. Wij houden daarbij rekening met het juiste schoonmaakmiddel en de juiste graffiti-verwijderaar voor de betreffende ondergrond. Twee belangrijke tips: wacht niet te lang met het inschakelen van een graffiti-verwijderaar. Hoe langer u wacht, hoe lastiger het is om de graffiti er van af te krijgen. Schakel daarnaast bij grote oppervlaktes altijd een professionele verwijderaar in. Deze verwijdering is immers erg arbeidsintensief en lastig om nauwkeurig uit te voeren. Cleaning Force neemt al uw zorgen uit handen en maakt uw woning of bedrijfspand weer schoon.

Maak met ons een afspraak voor graffiti verwijdering

Hebben vandalen uw pand besmeurd met graffiti en lukt het niet om het er zelf af te krijgen? Of bent u bang om de ondergrond te beschadigen? Wacht dan niet te lang en neem snel contact op met Cleaning Force. Wij verwijderen voor u de graffiti zodat u zich kunt blijven bezighouden met uw dagelijkse bezigheden. Wij zijn ook inzetbaar voor schoonmaakdiensten als glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud. Neem contact op met Cleaning Force tijdens kantooruren via 06-53749474 om een afspraak te maken voor graffiti verwijdering.

Back To Top