skip to Main Content

Gedegen kunststofrenovatie door expert Cleaning Force

Kunstof is een populair bouwmateriaal, vooral voor kozijnen. Een nadeel is dat kunststof in de loop der jaren verslijt. Door ouderdom van de kunststof ontstaan er mogelijk problemen. Uw huis is bijvoorbeeld minder goed beveiligd, omdat deuren met een beschadigd kozijn makkelijker door inbrekers zijn open te breken. Verder zijn versleten kozijnen slecht voor de isolatie van uw woning. Een nieuwe kunststof kozijn helpt de isolatiewaarde van uw huis verbeteren. Hiermee spaart u in uw energieverbruik. Uiteraard helpt het ook tocht te voorkomen. Een andere mogelijkheid is dat u uw (nieuwe) woning wilt personaliseren met nieuwe kozijnen naar eigen keuze.

Renovatie op maat

Bij kunststofrenovatie van kozijnen heeft u verschillende opties. Zo is renovatie op maat mogelijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het oude stelkozijn en worden andere onderdelen vervangen. Over het algemeen is deze methode het goedkoopst en het snelst. Ook is een volledige vervanging mogelijk. Daarbij moeten ook de onderdelen in de muren worden vervangen, wat arbeidsintensief is. Voordeel is wel dat de thermische isolatie van een hoog niveau wordt. Cleaning Force biedt professionele kunststofrenovatie en assisteert u bij de keuze voor renovatie.

Kunststof renovatie

De grootste voordelen van tijdige kunststofrenovatie

Tijdige renovatie van uw kunststof kozijnen heeft veel voordelen. Uw woning of bedrijfspand stijgt aanzienlijk in waarde, omdat de renovatie ervoor zorgt dat uw pand mooier en energiezuiniger wordt. Uw gebouw wordt ook veiliger, beter geïsoleerd en veiliger. Bij het plaatsen van nieuw kunststof houdt een professional rekening met het netjes aanbrengen van isolerende en tochtwerende strips. U kunt er ook voor kiezen om een kunststof te vervangen omdat uw kozijnen verouderd zijn. Moderne kozijnen bieden immers onder meer betere isolatie en bescherming dan kozijnen van tientallen jaren geleden.

Aanvullende opties voor schoonmaak en renovatie

Cleaning Force regelt niet alleen kunststofrenovatie voor u. Wij zijn ook inzetbaar voor andere professionele schoonmaakwerkzaamheden voor uw pand. U schakelt ons ook in voor glazenwassen, gevelreiniging, dakreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelplaatreiniging, graffiti verwijdering en nano coating. Meer informatie? Bel ons tijdens kantooruren gerust voor advies of een afspraak.

Neem contact op met Cleaning Force

Is uw bedrijfsgebouw of woning toe aan nieuwe kunststof kozijnen? Wil u zeker weten dat uw pand goed geïsoleerd en inbraakveilig is? Wij nemen uw zorgen uit handen en regelen het voor u. Ook voor andere schoonmaak- en renovatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Neem contact op met Cleaning Force tijdens kantooruren via 06-53749474 om een afspraak te maken voor kunststofrenovatie of andere schoonmaakwerkzaamheden.

Back To Top