skip to Main Content

Nano coating, voor het verduurzamen van objecten

U heeft ongetwijfeld in uw bedrijfspand of woning objecten die nog jaren mee moeten. Het is een goed idee om deze objecten daarom te verduurzamen en te conserveren. Dankzij conservering zorgt u ervoor dat objecten na vervuiling eenvoudiger zijn schoon te maken. Een goede manier om objecten te conserveren is nano coating. Met deze techniek dringen atomen tot diep in het materiaal door. Daardoor worden poreuze oppervlakken gedicht en glad gemaakt met een coating die zo goed als onaantastbaar en ondoordringbaar is. Vuil en vetten hechten zich niet snel aan de ondergrond en bacteriën dringen niet door in de nano coating laag. Dankzij de conservering met nano coating hebben objecten een langere levensduur.

Voordelen van nano coating

Nano coating heeft veel voordelen. Het heeft een waterafstotend effect (hydrofoob), een olieafstotend effect (oliefoob) en is UV-bestendig (waardoor oppervlaktes minder snel verkleuren en verweren). Daarnaast werkt de conservering besparend, omdat geconverseerde en verduurzaamde objecten eenvoudig zijn schoon te houden zonder schoonmaakmiddelen. Nano coating verlaagt schoonmaakkosten en beschermt tegen vandalisme, omdat het een permanente anti-graffiti beschermlaag vormt. Ook voorkomt het kortsluiting, waardoor het ideaal is voor elektrische systemen. Tot slot bevordert het de veiligheid, want bacteriën hechten zich niet langer aan de ondergrond.

Nano coating

Het verschil met traditionele coatings

Conservering middels nano coating verschilt van traditionele coatings. Bij de traditionele methode wordt een laag om het object gevormd. Bij nano coating dringt de laag door tot in het object. Daardoor kunnen vuil, schimmels en vet zich niet meer hechten aan het object en zullen vloeistoffen niet meer binnendringen. Welke manier van conserveren u precies kiest, is afhankelijk van uw ondergrond en van uw doel. Uw doel kan bijvoorbeeld zijn: waterafstoting, vuilafstoting of zelfreiniging. Cleaning Force is een professional op het gebied van nano coating en conserveren en kiest voor u de wijze van conservering die voor u geschikt is.

Neem contact op met Cleaning Force

Heeft u behoefte aan professionele conservering van objecten in uw pand? Cleaning Force begeleidt, adviseert en voert de conservering voor u uit. Wij zijn ook inzetbaar voor andere schoonmaak- en renovatiewerkzaamheden. Glazenwassen, gevelreiniging, dakreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelplaatreiniging, graffiti verwijdering of kunststofrenovatie? U kunt er allemaal voor bij ons terecht. Neem contact op met Cleaning Force tijdens kantooruren via 06-53749474 om een afspraak te maken voor conserveren, nano coating of andere schoonmaak- of renovatiewerkzaamheden.

Back To Top