skip to Main Content

Waarom goede zorg voor uw vloer belangrijk is

De vloer in uw bedrijfspand heeft veel te verduren. Niet alleen door de mensen die er de hele dag over lopen. Ook geschuif met meubels, vocht en zonlicht zorgen voor slijtage. Tijdig en periodiek vloeronderhoud is noodzakelijk om uw vloer er optimaal te laten uitzien. De slijtage en vuilophoping zijn natuurlijk ook afhankelijk van het gebruikte vloermateriaal. Tapijtreiniging werkt anders dan reiniging van een marmoleum of natuursteen vloer. Een professional op het gebied van vloeronderhoud helpt u met de juiste zorg voor uw vloer.

Waarom is goed vloeronderhoud belangrijk?

Goed vloeronderhoud heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het natuurlijk voor de schone en frisse uitstraling die wenselijk is als u klanten ontvangt. Daarnaast is een schone vloer hygi├źnisch en verlengt goed onderhoud de levensduur van uw vloer. Als u vloeronderhoud te lang uitstelt, wordt het onderhoudsprobleem alleen maar groter. Wees er daarom op tijd bij en zorg dat u afspraken maakt voor periodiek vloeronderhoud. De manier waarop uw vloer moet worden schoongemaakt is afhankelijk van het vloermateriaal. Tapijtreiniging komt veel voor. Andere veelvoorkomende vloermaterialen zijn natuursteen en marmoleum.

Hoe werkt tapijtreiniging?

Tapijten geven uw gebouw een zachte uitstraling en houden warmte vast. Een nadeel is dat tapijt bij veel gebruik snel vuil verzamelt en relatief snel slijt, vooral bij matig of slecht onderhoud. Bij een gedegen tapijtreiniging hoort daarom een grondige voorbereiding. Professionele tapijtreiniging gebeurt vaak volgens een twee stappen-methode. Eerst wordt de vloerbedekking gereinigd met een speciaal middel om het vuil los te maken. De tweede stap is het verdwijnen van het losgekomen vuil door een schrobmachine. Wil u meer weten over professionele tapijtreiniging? Cleaning Force voorziet u van uitgebreid advies.

Hoe werkt reiniging van een natuurstenen of marmoleum vloer?

Wil u uw vloer van natuursteen of van marmoleum laten reinigen? Houd er dan rekening mee dat er weer andere eisen voor het vloeronderhoud zijn. Een natuursteen vloer moet regelmatig schoongemaakt worden om een optimale uitstraling te behouden. Daarnaast moet bij de reiniging van een natuursteen vloer niet te veel water gebruikt worden, want dat kan de vloer beschadigen. Hoe zit het met het onderhoud van marmoleum vloeren? Dat is relatief eenvoudig. Bij juist periodiek onderhoud is een marmoleum vloer goed beschermd tegen krassen en slijtage. Wel is van belang dat niet elke keer een nieuwe waslaag wordt aangebracht zonder de grond goed te reinigen. Cleaning Force biedt u het passende onderhoud voor elke type vloer.

Maak een afspraak met Cleaning Force voor uw vloeronderhoud

Is uw vloer toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer. Neem contact met ons op tijdens kantooruren voor vrijblijvend advies of voor een afspraak voor vloeronderhoud via 06-53749474.

Back To Top