skip to Main Content

Gevelrenovatie: investering met direct rendement!

Gevelreiniging

Dubbel resultaat: uitstraling en hogere taxatiewaarde

Of uw woning nu bijna 100 of 10 jaar geleden gebouwd is, wij brengen uw gevels terug in de oorspronkelijke nieuwstaat en geven de uitstraling van uw woning/eigendom/vastgoed de allure terug welke het verdient.

Na het door CleaningForce vakbekwaam uitvoeren van werkzaamheden, zal uw woning per direct in taxatiewaarde stijgen. Er bestaat momenteel geen lucratievere investering die al een hoger rendement op uw kapitaal genereert, voordat u überhaupt heeft afgerekend.
Indien wij uw interesse hebben gewekt en u zich afvraagt hoeveel verschil dit op het uiterlijk van uw woning zal maken, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken waarbij uw vastgoed door een team van gecertificeerde professionals zal worden beoordeeld. Er zal, afhankelijk van de steensoort en de staat waarin uw woning verkeert, met een gepaste methodiek een m2 proef gezet worden, waarna u een goede indruk van het uiteindelijke resultaat krijgt Er wordt vervolgens een aangemeten plan van aanpak gemaakt om het optimale resultaat te kunnen behalen.

Tevens zullen we met behulp van een laser de woning inmeten waarna u binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave ontvangt.

Werkwijze:

Indien u akkoord gaat met de offerte gaan we de werkzaamheden inplannen en zullen wij voor aanvang contact met u opnemen om het programma en de data door te spreken, waarna we op de afgesproken datum zullen starten.

Voorzorg:

Hierbij voorzien wij alle niet te reinigen objecten, indien nodig, van een bescherming. Deze kunnen we door afplakken of dekzeilen beschermen en pakken wij indien nodig eventuele zonwering of lampen in of demonteren we het tijdelijk, uiteraard alles in overleg met u.

Tevens leggen wij contact met uw naaste buren om zo bij voorbaat overlast en/of ergernis te voorkomen en hen van tevoren te verwittigen van onze nazorg.

Gevelrenovatie:

Afhankelijk van of er voeg- of andere reparaties in het programma staan, zal hiermee eerst gestart worden, waarna het diepreinigen van de gevel kan aanvangen. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van een steiger, hoogwerker of ladder om moeilijk bereikbare plekken te kunnen behandelen.

Nadat de diepreiniging is gedaan, zal er een tussen-inspectie plaatsvinden en wordt de gevel nog 1 keer aan een kritische keuring onderworpen, zodat ook de kleinste puntjes van aandacht worden aangepakt om tot perfectie-niveau te komen. Hierna is de gevel klaar om vochtwerend behandeld te worden.

Impregneren:

Nadat uw gevel na inspectie is goedgekeurd, zal deze geimpregneerd worden. Dit is een noodzakelijke behandeling om uw gevel vochtwerend te maken, om zowel vocht buitenhuis te houden als ook eventuele schade en/of scheuren aan de steen of voeg te voorkomen wanneer onverwacht de vorst inslaat .

Daarom maken wij gebruik van een flexibel dampdoorlaatbaar hydrofobeermiddel om de gevel vuil- en waterafstotend te maken terwijl het ademend vermogen behouden blijft Dit heeft als voordeel dat het niet alleen vocht van buiten weert, maar ook wanneer overtollig vocht in of onder de woning ophoopt, dit ademend via de gevel uw woning kan verlaten.

Nazorg:

Uiteraard worden alle voorzorgsmaatregelen door ons opgeruimd en verwijderd en zal ons glazenwassersteam ter afronding de ramen en kozijnen van zowel uw woning als die van eventuele buren aan weerszijden keurig netjes opleveren, zodat iedereen blij is!

Kwaliteitsnorm:

Wij hanteren een zeer hoge kwaliteitsnorm in combinatie met service op maat want het is onze kracht van vakbekwaamheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit, van waaruit onze onderneming van oorsprong is opgericht en tot een gerenommeerd bedrijf is uitgegroeid. Wij verlenen jaar in jaar uit zowel nieuwe als bestaande klanten naar volle tevredenheid onze diensten en daar zijn wij trots op!

Veiligheid:

Een zeer belangrijk punt in de uitvoering van werk is de veiligheid van onze collega’s en de gekeurde materialen waar zij het werk mee moeten uitvoeren. Daarom worden beide jaarlijks onderworpen aan een VCA keuring.

Back To Top