skip to Main Content

Glazenwasser Werkhoven

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Werkhoven

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Werkhoven

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Werkhoven

Wenst u uw pand in Werkhoven te laten schoonmaken en onderhouden? Bel dan professioneel schoonmaakbedrijf Cleaning Force en zet ons in. Of u nu gevelreiniging of -renovatie, vloeronderhoud, nano coating of glasbewassing wenst voor uw pand, bij ons liggen deze werkzaamheden in goede handen. Ook zijn wij beschikbaar voor spoedklussen, zoals een dakreiniging en het verwijderen van graffiti. Onze werkzaamheden worden altijd met precisie uitgevoerd, waarbij veiligheid tevens hoog in het vaandel staat. Wij waarborgen de goede uitstraling van uw pand en zorgen dat deze in haar optimale staat behouden blijft, zodat ook de financiële waarde hiervan wordt behouden. Wenst u meer te weten over onze werkwijze? Lees u dan hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Welke diensten biedt Cleaning Force?

In Werkhoven en omgeving worden wij geprezen om onze allround inzetbaarheid. Al onze diensten voeren wij tevens tot in den precisie uit. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarom met Cleaning Force in zee gaan?

Besluit u te kiezen voor de diensten van Cleaning Force, dan krijgt u hier geen spijt van. Buiten onze allround inzetbaarheid staan wij ook bekend om de volgende voordelen die wij te bieden hebben:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Werkhoven toe aan een schoonmaak? Bel nu!

Hebt u een bedrijfspand of kantoor in Werkhoven en is deze toe aan een schoonmaak? Kies er dan ook voor om uw pand periodiek te laten onderhouden door onze vakkundige schoonmakers. Zo weet u zeker dat uw pand haar optimale staat blijft behouden. Wenst u een gevelreiniging of glasbewassing? Ook voor deze afzonderlijke diensten kunt u contact met ons opnemen. Neem vandaag nog contact op via: 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. We bespreken dan samen met u uw wensen, waarna wij over zullen gaan tot een vakkundige schoonmaak van uw bedrijfspand in Werkhoven.

Back To Top