skip to Main Content

Glazenwasser Wateringen

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Wateringen

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Wateringen

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Wateringen

Bent u in het bezit van een bedrijfspand of een appartementencomplex in of in de omgeving van Wateringen? Dan is het uiteraard van het grootste belang dat u dit pand in goede staat houdt. Alleen op deze manier behoudt het gebouw z’n waarde. Bovendien is het belangrijk dat uw pand een goede uitstraling heeft naar bewoners, personeel, klanten en bezoekers. Werkzaamheden met betrekking tot schoonmaak en onderhoud zijn daarom met enige regelmaat noodzakelijk. Echter: grondig gebouwenonderhoud is normaliter iets wat men
niet zelf doet. De resultaten van een schoonmaakbeurt moeten namelijk uitstekend zijn en op een veilige manier gerealiseerd worden. Daarom is het waarschijnlijk noodzakelijk dat u hiervoor een specialist inschakelt. Voor uw pand in of nabij Wateringen hoeft u gelukkig niet meer verder te zoeken naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Daarvoor kunt u namelijk met een gerust hart Cleaning Force inzetten. Onder andere gevelreiniging en -renovatie, dakreiniging, glasbewassing, het verwijderen van graffiti, vloeronderhoud en algemeen gebouwonderhoud is waarvoor u ons kunt inschakelen. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

In Wateringen en omgeving staat Cleaning Force te boek als een echte allrounder op het gebied van schoonmaak en onderhoud van panden. Al bij al kunt u ons inzetten voor de volgende diensten:

 • Glasbewassing door ervaren glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarin onderscheidt Cleaning Force zich?

Wanneer u besluit Cleaning Force te contacteren voor het onderhoud aan uw pand in of in de buurt van Wateringen, dan maakt u een goede keuze. Dit kunnen wij zo stellen dankzij de volgende positieve aspecten van ons bedrijf:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Wateringen toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Heeft u de pech dat uw pand in Wateringen bevuild is met bijvoorbeeld graffiti? Of heeft u pas ontdekt dat er zich veel mos bevindt op het dak van uw gebouw? Dit kunnen redenen zijn om met spoed een schoonmaakbedrijf te contacteren. Cleaning Force is dan de aangewezen specialist. Maar ook voor regulier onderhoud aan uw gebouw kunt u uitstekend terecht bij onze professionele organisatie. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Cleaning Force zal vervolgens het onderhoud aan en de schoonmaak van uw pand in Wateringen snel doch uiterst secuur voor z’n rekening nemen.

Back To Top