skip to Main Content

Glazenwasser Tholen

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Tholen

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Tholen

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Laat uw pand in Tholen schoonmaken door Cleaning Force

Heeft u een bedrijfspand in de regio Tholen? En wenst u dit pand grondig te laten schoonmaken en onderhouden? Dan bent u aan het juiste adres bij Cleaning Force. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat u helpt met het onderhouden en schoonmaken van uw bedrijfspand of kantoor. U kunt ons onder andere inschakelen voor glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken voor de schoonmaak van uw pand in Tholen? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor professionele schoonmaak en onderhoud?

Het imago van uw bedrijf is erg belangrijk voor u. Wanneer uw bedrijfspand in Tholen er onverzorgd en vies uitziet, kan dit het imago van uw bedrijf schaden. Een bedrijfspand met een nette uitstraling is namelijk een visitekaartje van uw organisatie. Laat daarom onze professionals langskomen om uw pand grondig schoon te maken en te onderhouden. Wij verwijderen graffiti, renoveren het kunststof en reinigen uw gevel. Het resultaat is een pand dat er weer representatief uitziet.

De diensten van Cleaning Force

Cleaning Force is een vakkundig en allround bedrijf. Wij verzorgen naast de reguliere schoonmaak van uw pand in Tholen ook specialistisch schoonmaakwerk zoals:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffiti verwijdering

De voordelen van Cleaning Force

Cleaning Force gaat bij het onderhoud en de schoonmaak van uw bedrijf in Tholen zeer grondig te werk. Tevens kenmerken wij ons door het volgende:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Neem contact op met de professionals van Cleaning Force

Wenst u de hulp van onze professionals in te schakelen bij professionele glasbewassing of gevelreiniging in Tholen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de methodes en materialen die wij gebruiken bij de schoonmaak en het onderhoud? Benader ons dan via 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Wij horen graag wanneer wij mogen langskomen voor een grondige schoonmaak van uw bedrijf in Tholen.

Back To Top