skip to Main Content

Glazenwasser Roelofarendsveen

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Roelofarendsveen

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Roelofarendsveen

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Roelofarendsveen

Bent u in het bezit van een pand in of nabij Roelofarendsveen, bijvoorbeeld een appartementencomplex of een bedrijfspand? Als u daaraan gebouwenonderhoud wenst te laten uitvoeren, dan heeft u aan Cleaning Force een goede. Wij beschikken over alle benodigde expertise voor het uitvoeren van vele vormen van onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Het laten plegen van regulier onderhoud is zeer relevant. Op deze manier zorgt u namelijk voor het behoud van de waarde van uw pand. Bovendien maakt u op bijvoorbeeld bewoners, personeel, klanten en bezoekers een keurige indruk met een pand dat in goede staat verkeert. Met onder andere gevelreiniging en -renovatie, verwijdering van graffiti, dakreiniging, vloeronderhoud, glasbewassing, kunststofrenovatie en algemeen gebouwenonderhoud mogen wij ons met recht een multifunctioneel inzetbaar schoonmaakbedrijf noemen. Als u Cleaning Force inschakelt voor het onderhoud van uw pand in Roelofarendsveen, dan weet u bovendien zeker dat de werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd. En dat met uiterst moderne en vernuftige apparatuur! Als u hier meer over wilt weten, lees dan verder of neem contact met ons op.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

Tot in de wijde omgeving van Roelofarendsveen staat Cleaning Force bij klanten bekend om de grote veelzijdigheid aan diensten. Zo kunt u ons met betrekking tot gebouwenonderhoud en schoonmakerij inschakelen voor de volgende diensten:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarmee onderscheidt Cleaning Force zich nog meer?

Schakelt u daadwerkelijk Cleaning Force in voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden aan uw pand in Roelofarendsveen? Dan mag u zich verheugen op het feit dat u zeker van de volgende aspecten gaat profiteren:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Roelofarendsveen toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Als u de eigenaar bent van een pand in Roelofarendsveen en u wilt daar op regelmatige basis onderhoud aan laten uitvoeren, twijfel dan niet langer. Voor het behoud van de waarde van uw pand is dit van het grootste belang. Uiteraard kunt u ons ook inzetten voor een karwei waar spoed bij komt kijken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti van de buitenmuren. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl om contact op te nemen. Met Cleaning Force zal de gewenste schoonmaak van en het onderhoud aan uw pand in Roelofarendsveen vervolgens op een snelle en nauwkeurige manier tot een goed einde worden gebracht.

Back To Top