skip to Main Content

Glazenwasser Rijsenhout

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Rijsenhout

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Rijsenhout

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Rijsenhout

Heeft u in of in de omgeving van Rijsenhout een pand dat behoefte heeft aan schoonmaak- en/of onderhoudswerkzaamheden? Voor uiteenlopende vormen van gebouwenonderhoud is Cleaning Force de aangewezen specialist. Met een snelle en correcte werkwijze zorgen wij dat uw pand in Rijsenhout z’n oorspronkelijke waarde behoudt. Dat is niet alleen belangrijk om financiële redenen relevant. Ook de uitstraling van uw pand op bezoekers en klanten of zelfs op personeel en bewoners is belangrijk. Genoeg redenen dus om op regelmatige basis gebouwenonderhoud te laten uitvoeren. Echter is dit voor maar weinig mensen alledaags werk. Logisch, want bij deze werkzaamheden wordt vaak van speciale apparatuur gebruik gemaakt en alles dient op absoluut veilige wijze te gebeuren. Als u zeker wilt zijn van goede resultaten, zet dan de experts van Cleaning Force in. Wij staan beschikbaar voor bijvoorbeeld gevelreiniging en -renovatie, glasbewassing, dakreiniging, kunststofrenovatie, verwijdering van graffiti, vloeronderhoud en algemeen gebouwenonderhoud. Voor meer informatie kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

Cleaning Force staat in Rijsenhout en omstreken bekend als een professioneel en veelzijdig schoonmaakbedrijf. In de schoonmaak en het gebouwenonderhoud zou u ons bijvoorbeeld kunnen inschakelen voor de volgende diensten:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarmee onderscheidt Cleaning Force zich nog meer?

Bent u inderdaad voornemens Cleaning Force in te zetten voor schoonmaak- en/of onderhoudswerkzaamheden aan uw pand in Rijsenhout? Dan verkeert u in de prettige wetenschap dat u in ieder geval gaan profiteren van de volgende aspecten:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Rijsenhout toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Bent u de eigenaar van een pand in Rijsenhout en wenst u op regelmatige basis regulier onderhoud te laten uitvoeren? Of doet er zich een klus voor waarbij schoonmaak met spoed gevraagd is, zoals het verwijderen van graffiti of mos? De vakmensen van Cleaning Force staan klaar om u van dienst te zijn. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Cleaning Force zal de verlangde schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in Rijsenhout vervolgens snel en zorgvuldig tot een goed einde brengen.

Back To Top