skip to Main Content

Glazenwasser Oude Wetering

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Oude Wetering

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Oude Wetering

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Oude Wetering

Beschikt u over een bedrijfspand of appartementencomplex in of in de omgeving van Oude Wetering? En wenst u daaraan gebouwenonderhoud te laten uitvoeren door een professioneel schoonmaakbedrijf? Voor het uitvoeren van vele vormen van schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden beschikt Cleaning Force over meer dan genoeg expertise. Door ons in te schakelen voor regelmatig gebouwenonderhoud weet u zeker dat uw pand in Oude Wetering niet in waarde daalt. Bovendien zal een goede indruk van uw pand op bezoekers, klanten, bewoners en personeel gerealiseerd worden. U kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld gevelreiniging en -renovatie, verwijdering van graffiti, glasbewassing, kunststofrenovatie, dakreiniging, vloeronderhoud en algemeen gebouwenonderhoud. Wij maken bij onze werkzaamheden gebruik van specialistische apparatuur en gaan hierbij volledig veilig te werk. Wilt u meer weten over onze werkwijze en services? Lees dan even verder of neem direct contact met ons op.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

In Oude Wetering en omgeving is Cleaning Force al door meerdere klanten geprezen om de veelzijdigheid van diensten en de professionaliteit van de uitvoering daarvan. Als het gaat om schoonmaak en gebouwenonderhoud kunt u ons inschakelen voor de volgende services:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarmee onderscheidt Cleaning Force zich nog meer?

Wanneer u Cleaning Force daadwerkelijk voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden aan uw pand in Oude Wetering inzet, dan gaat u hoe dan ook profiteren van de volgende facetten:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Oude Wetering toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Bent u in het bezit van een gebouw in Oude Wetering en wilt u met regelmaat onderhoud daaraan laten uitvoeren? Of heeft u plotseling een spoedklus omdat bijvoorbeeld graffiti van de gevel of buitenmuur verwijderd moet worden? Wat de oorzaak van uw opdracht ook is, wij voeren het graag snel en zorgvuldig voor u uit. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl om contact op te nemen. Met Cleaning Force zal de gewenste schoonmaak van en het onderhoud aan uw pand in Oude Wetering op een onberispelijk wijze verlopen.

Back To Top