skip to Main Content

Glazenwasser Odijk

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Odijk

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Odijk

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force maakt uw pand in Odijk vakkundig schoon

Wilt u uw bedrijfspand in Odijk op een snelle en professionele wijze laten schoonmaken? Neem dan direct contact op met Cleaning Force. Wij zijn als schoonmaakbedrijf een ware expert in het schoonmaken en onderhouden van bedrijfspanden en kantoren. U kunt ons tevens inzetten voor uw glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating. Oftewel, als allround schoonmaakbedrijf hebben wij u veel te bieden. Wenst u meer te weten? Of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan nu contact op.

Schoonmaak en onderhoud

Wat uw bedrijf uitstraalt, is mede bepalend in voor uw imago. Een schoon pand dient dan ook als het visitekaartje van uw bedrijf. Is uw bedrijf vuil, dan heeft dit tevens een negatief effect op het imago van uw bedrijf. Daarbij worden uw medewerkers ook sneller ziek. Onze specialisten zijn in staat uw pand vakkundig en snel schoon te maken. Ook voor zaken als gevelreiniging, het verwijderen van graffiti of de renovatie van kunststof kunt u bij ons terecht.

Wat heeft Cleaning Force u te bieden?

Wij worden als schoonmaakbedrijf door vele klanten geprezen om onze allround inzetbaarheid en vakkundige schoonmaak. Voor zowel reguliere schoonmaakwerkzaamheden als de meer specialistische schoonmaak zijn wij in te zetten. Onze diensten omvatten:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffitiverwijdering

Waarom Cleaning Force voor uw schoonmaak?

Maakt u ook de keuze voor de vakkundige schoonmakers van Cleaning Force? Wij garanderen u dat de schoonmaak en het onderhoud van uw pand op een grondige wijze zullen plaatsvinden. Ons schoonmaakbedrijf kenmerkt zich door onderstaande punten:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

U leest het al, ons schoonmaakbedrijf heeft u veel te bieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een specifieke wens en wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? Bel ons dan gerust.

Neem contact op voor uw schoonmaak in Odijk

Wilt u ook een schoon bedrijfspand in Odijk realiseren met behulp van onze schoonmakers? Of wilt u een gevelreiniging of glasbewassing voor uw pand? Neem dan nu nog contact met ons op en bel naar 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Odijk voor een grondige schoonmaak van uw pand.

Back To Top