skip to Main Content

Glazenwasser Nieuwegein

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Nieuwegein

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Nieuwegein

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Bent u in Nieuwegein de bezitter van een appartementencomplex of een bedrijfspand en wenst u daaraan onderhoud of schoonmaak te laten uitvoeren? U heeft dan nu met Cleaning Force de gebouwenonderhouder gevonden die u zocht. Of u nu gevelreiniging of -renovatie, vloeronderhoud, nano coating of glasbewassing wenst, u kunt ons er met een gerust hart voor inschakelen. Ook voor spoedeisende klussen, waar bijvoorbeeld dakreiniging en het verwijderen van graffiti onder zouden kunnen vallen, zetten al velen in Nieuwegein en omgeving Cleaning Force in. Logisch, want de zojuist genoemde klussen zijn voor maar weinig mensen alledaags werk. Wij voeren onze werkzaamheden daarentegen uit met de grootste precisie, waarbij de veiligheid uiteraard ook gewaarborgd. De uitstraling van uw pand op bijvoorbeeld personeel en bewoners zal daardoor optimaal blijven en dat geldt ook voor het behoud van de financiële waarde ervan. Meer informatie over onze diensten en werkwijze leest u hieronder.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

Klanten, ook in Nieuwegein en omgeving, roemen Cleaning Force dikwijls om de grote veelzijdigheid. Ondertussen weten wij de vele verschillende diensten nog tot in perfectie uit te voeren ook. Daarbij gaat het zoal om de volgende services:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarmee onderscheidt Cleaning Force zich nog meer?

Wanneer u besluit in zee te gaan met Cleaning Force, dan zult u daar geen spijt van krijgen. Buiten de allroundheid van ons schoonmaakbedrijf staan we namelijk ook nog eens bekend om de volgende pluspunten:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Nieuwegein toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Bent u in het bezit van een appartementencomplex of een kantoorpand in Nieuwegein? Onderschat dan in geen geval het belang van deugdelijk gebouwenonderhoud. Neem daarvoor contact op, ook als het gaat om een schoonmaakklus waar haast achter zit, zoals het verwijderen van graffiti. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. We gaan dan uw eisen en wensen zo snel mogelijk in kaart brengen, waarna we in actie komen en u zult ontdekken dat Cleaning Force tot de beste schoonmaakbedrijven behoort van Nieuwegein en omgeving.

Back To Top