skip to Main Content

Glazenwasser Nieuw Vossemeer

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Nieuw Vossemeer

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Nieuw Vossemeer

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Laat uw pand in Nieuw Vossemeer schoonmaken door Cleaning Force

Wilt u uw bedrijfspand in Nieuw Vossemeer grondig laten aanpakken door een vakkundig schoonmaakbedrijf? Neem dan contact op met de professionals van Cleaning Force. Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfsschoonmaak en -onderhoud. Als allround schoonmaakbedrijf kunt u ons inschakelen voor glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating. Wilt u meer te weten komen over de verschillende diensten die wij aanbieden? Of wilt u direct een specialist langs laten komen voor een grondige schoonmaak in Nieuw Vossemeer? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en maak een afspraak.

Waarom kiezen voor professionele schoonmaak en onderhoud?

Als eigenaar van een mooi bedrijf bent u er vast van op de hoogte dat uw bedrijfspand het visitekaartje is van uw organisatie. Wanneer uw pand er vies en slecht onderhouden uitziet, zal dat geen goed doen voor uw bedrijfsimago. Laat daarom een professioneel schoonmaakbedrijf als Cleaning Force langskomen in Nieuw Vossemeer om het bedrijfspand weer spik en span te maken. Wij verzorgen de graffiti verwijdering, kunstofrenovatie, gevelreiniging en vele andere klussen die uw bedrijfspand weer helemaal laten stralen.

De diensten van Cleaning Force

Cleaning Force is vakkundig en allround in haar diensten. Wij regelen niet alleen de reguliere schoonmaak van uw pand in Nieuw Vossemeer, maar verrichten ook specialistisch schoonmaakwerk zoals:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffiti verwijdering

De voordelen van Cleaning Force

Cleaning Force gaat bij het onderhoud en de schoonmaak van uw bedrijf in Nieuw Vossemeer zeer grondig te werk. Tevens kenmerken wij ons door het volgende:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Neem contact op met de professionals van Cleaning Force

Wenst u onze professionals in te schakelen voor een grondige gevelreiniging of vloeronderhoud in Nieuw Vossemeer? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze glasbewassing, graffiti verwijdering, nano coating of een van onze andere diensten? Benader ons dan via telefoonnummer 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u voor de schoonmaak en het onderhoud van uw pand Nieuw Vossemeer.

Back To Top