skip to Main Content

Glazenwasser Koudekerk aan den Rijn

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Koudekerk aan den Rijn

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Koudekerk aan den Rijn

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force maakt uw pand in Koudekerk aan den Rijn vakkundig schoon

Wenst u een grondig gereinigd bedrijfspand in Koudekerk aan den Rijn door een professioneel schoonmaakbedrijf? Bel Cleaning Force! Ons bedrijf is gespecialiseerd in zowel de schoonmaak als het onderhoud van bedrijfspanden en kantoren. Wij kunnen uw
glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating geheel uit handen nemen. Wenst u meer informatie over onze diensten? Of wilt u ons direct inzetten? Bel ons dan voor een afspraak.

Waarom professionele schoonmaak en onderhoud?

De uitstraling van uw bedrijf is zeer van belang voor uw bedrijfsimago. Ziet uw pand er smerig uit, dan kan dit een negatieve invloed hebben op uw bedrijfsimago. Een net pand is namelijk uw visitekaartje. Onze professionals kunnen uw pand grondig schoonmaken en onderhouden. Tevens zijn wij inzetbaar voor de verwijdering van graffiti, het renoveren van kunststof en het reinigen van uw gevel. Een representatief bedrijfspand is altijd ons hoofddoel.

Werkzaamheden Cleaning Force

Ons schoonmaakbedrijf is allround en vakkundig. Wij kunnen naast de reguliere schoonmaak van uw pand in Koudekerk aan den Rijn ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden op ons nemen. U kunt hierbij denken aan:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffitiverwijdering

Waarom Cleaning Force inzetten?

U kunt er bij onze schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in Koudekerk aan den Rijn altijd van op aan dat dit zorgvuldig gebeurt. Onze kenmerken zijn dan ook als volgt:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Wenst u meer informatie over onze werkzaamheden? Vertel ons wat u voor uw bedrijfspand wenst en neem direct contact met ons op.

Zet Cleaning Force in Koudekerk aan den Rijn in

Wilt u ons inzetten voor de schoonmaak van uw bedrijfspand in Koudekerk aan den Rijn? Of u enkel een behoefte aan glasbewassing of gevelreiniging? Voor deze diensten of overige vragen kunt u ons bellen via 06-53749474 of een e-mail sturen naar info@cleaningforce.nl. Kies ook voor een optimaal gereinigd bedrijfspand in Koudekerk aan den Rijn en ga in zee met Cleaning Force!

Back To Top