skip to Main Content

Glazenwasser Houten

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Houten

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Houten

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force maakt uw pand in Houten vakkundig schoon

Zoekt u in Houten een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grondige reiniging van uw bedrijfspand? Bel direct naar Cleaning Force. Als schoonmaakbedrijf bezitten wij veel expertise rondom het schoonmaken van bedrijfspanden en kantoren. U kunt ons tevens inhuren voor een vakkundige glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating. Ons bedrijf is, zoals u kunt lezen, zeer allround. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of direct een afspraak met ons schoonmaakbedrijf maken? Neem dan meteen contact met ons op!

Schoonmaak en onderhoud van uw pand

De uitstraling van uw pand beïnvloedt tevens het imago van uw bedrijf. Een schoon pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Indien uw bedrijf niet schoon is, zal dit het imago van uw bedrijf negatief beïnvloeden. En wat dacht u van de gezondheid van uw medewerkers?
Gelukkig staan onze professionals voor u klaar om uw pand vakkundig en snel schoon te maken en te onderhouden. Wist u dat u ons ook kunt inzetten voor uw gevelreiniging, het verwijderen van graffiti of een kunststofrenovatie? Een goede presentatie van uw bedrijf is altijd ons streven.

Wat biedt Cleaning Force u?

Wij worden geprezen om onze vakkundigheid en het feit dat wij allround inzetbaar zijn. Naast dat u door ons reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt laten verrichten, zijn wij ook in te huren voor de specialistische schoonmaak. Onze diensten omvatten onder andere:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffitiverwijdering

Waarom Cleaning Force inzetten?

Kiest u voor de vakkundigheid van Cleaning Force, dan garanderen wij u dat zowel de schoonmaak als het onderhoud van uw bedrijfspand op een professionele wijze zal gebeuren. Zo staan wij bekend om onderstaande kenmerken:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet of wij dit kunnen realiseren? Neem voor meer informatie dan gerust contact met ons op.

Neem contact op voor uw schoonmaak in Houten

Maakt u net als anderen ook de keuze voor onze vakkundige schoonmakers? En wilt u ons inzetten voor de schoonmaak van uw bedrijfspand of enkel voor een glasbewassing of gevelreiniging? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via
06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse voor een snelle doch grondige reiniging van uw bedrijfspand in Houten.

Back To Top