skip to Main Content

Glazenwasser Bunnik

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Bunnik

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Bunnik

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force maakt uw pand in Bunnik vakkundig schoon

Zoekt u in Bunnik een professioneel schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw bedrijfspand? Neem dan snel contact op met Cleaning Force. Ons schoonmaakbedrijf specialiseert zich in zowel de schoonmaak als het onderhoud van bedrijfspanden en kantoren. Ook zijn wij in te huren voor een grondige glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating. Kortom, wij zijn een zeer allround schoonmaakbedrijf. Wenst u meer informatie? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan nu contact met ons op.

Schoonmaak en onderhoud

Het imago van uw bedrijf wordt mede bepaald door de uitstraling. Zo is een schoon pand het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Oogt uw bedrijf niet schoon, dan zal dit een negatieve invloed hebben op uw bedrijfsimago. Tevens zorgt een vuil pand voor meer ziektes onder werknemers en minder productiviteit. Onze medewerkers kunnen uw pand gelukkig snel en op vakkundige wijze schoonmaken. Wilt u ons ook voor uw gevelreiniging inzetten? Of voor het verwijderen van graffiti of een kunststofrenovatie? Ook dat is mogelijk bij Cleaning Force.

Wat heeft Cleaning Force uw bedrijfspand te bieden?

Als schoonmaakbedrijf worden wij al door vele klanten geprezen om onze vakkundigheid en onze allround inzetbaarheid. U kunt ons naast voor het verrichten van reguliere schoonmaakwerkzaamheden ook inhuren voor de meer specialistische schoonmaak. Zo zijn wij inzetbaar voor:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffitiverwijdering

Waarom Cleaning Force inschakelen?

Kiest u ook voor de vakkundige schoonmakers van Cleaning Force? Bij ons kunt u erop rekenen dat de schoonmaak en het onderhoud van uw bedrijfspand op grondige wijze gebeurt. Onze kenmerken zijn onder andere:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Reden genoeg om onze schoonmakers in te zetten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een bepaalde wens en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor uw schoonmaak in Bunnik

Gaat u ook voor een schoon bedrijfspand in Bunnik en wenst u ons schoonmaakbedrijf hiervoor in te zetten? Of wenst u een gevelreiniging of glasbewassing? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Dan komen wij snel naar uw pand in Bunnik toe voor een grondige reiniging!

Back To Top