skip to Main Content

Glazenwasser Aalsmeer

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Aalsmeer

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Aalsmeer

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

Heeft u in of nabij Aalsmeer een gebouw, bijvoorbeeld een appartementencomplex of bedrijfspand, dat toe is aan schoonmaak of onderhoud? Voor een snelle en correcte werkwijze schakelt u de specialisten van Cleaning Force in. Wij zorgen er met deugdelijk gebouwenonderhoud voor dat uw pand in Aalsmeer z’n waarde behoudt. Maar ook omwille van een goede uitstraling van uw pand is grondig onderhoud met enige regelmaat noodzakelijk. Het is immers belangrijk dat personeel, bewoners, klanten en/of bezoekers een goede indruk hebben van u en uw pand. Nauwgezet onderhoud aan een gebouw is echter voor maar weinig mensen alledaags werk. Om dit op een veilige manier tot stand te laten komen is geen sinecure. U kunt dit dan ook het best aan een expert overlaten. Gelukkig kunt u Cleaning Force onder gunstige omstandigheden inzetten voor een veelvoud aan diensten. Te denken valt hierbij aan gevelreiniging en -renovatie, dakreiniging, kunststofrenovatie, verwijdering van graffiti, glasbewassing, vloeronderhoud en algemeen gebouwenonderhoud. Wilt u meer weten? Lees dan even verder of neem gerust contact met ons op.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

In de wijde omgeving van Aalsmeer staat Cleaning Force bekend als een professioneel bedrijf dat in te schakelen is voor een grote diversiteit aan schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Hieronder vallen onder andere de volgende diensten:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarin weet Cleaning Force zich verder te onderscheiden?

Als u de beslissing maakt Cleaning Force in te zetten voor schoonmaak- en/of onderhoudswerkzaamheden aan uw pand in Aalsmeer, dan maakt u ook om deze redenen een weloverwogen keuze:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Aalsmeer toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Wenst u op regelmatige basis uw pand in of nabij Aalsmeer professioneel te laten schoonmaken en onderhouden? Of heeft u een schoonmaakklus waar zelfs spoed bij komt kijken, zoals het verwijderen van graffiti op de gevel of mos op het dak? Wat de aanleiding ook is, de specialisten van Cleaning Force staan te popelen u van dienst te zijn. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Cleaning Force zal de door u gewenste schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in Aalsmeer dan snel en nauwkeurig uitvoeren.

Back To Top