skip to Main Content

Glazenwasser Zoetermeer

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Zoetermeer

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Zoetermeer

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

Bent u de eigenaar van een appartementencomplex of een bedrijfspand in of nabij Zoetermeer? Dan vindt u het uiteraard belangrijk dat uw pand zo lang mogelijk in optimale staat verkeert. Geen onderhoud uitvoeren aan het gebouw is dan ook geen optie. De waarde van het pand zal daardoor namelijk dalen en ook zal de indruk die uw pand maakt op personeel, bewoners, bezoekers en klanten op een gegeven moment onvoldoende zijn. Werkzaamheden met betrekking tot gebouwenonderhoud zijn echter arbeidsintensief en voor maar weinig mensen alledaags. Bovendien moeten de resultaten piekfijn zijn en op een veilige manier tot stand komen. Om al deze redenen is het verstandig een professional in te schakelen. Cleaning Force is wat dat betreft een ideale optie voor u in Zoetermeer. Bij ons kunt u terecht voor een keur aan diensten, zoals dakreiniging, gevelreiniging en -renovatie, glasbewassing, verwijdering van graffiti, vloeronderhoud en algemeen gebouwenonderhoud. Voor meer informatie kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

In de omgeving van Zoetermeer wordt Cleaning Force alom bewierookt. Niet in de laatste plaats is dit vanwege de veelzijdigheid die wij bieden met betrekking tot de schoonmaak en het onderhoud van panden. Zo kunt u ons inzetten voor de volgende services:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarin weet Cleaning Force zich verder te onderscheiden?

Besluit u gebruik te maken van de diensten van Cleaning Force voor de schoonmaak van en het onderhoud aan uw pand in Zoetermeer? Dan maakt u ook dankzij de volgende facetten een goede beslissing:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Zoetermeer toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Heeft u net ontdekt dat er zich veel mos bevindt op het dak van uw pand in Zoetermeer? Of heeft u de pech dat op de buitenmuren van uw gebouw graffiti is gespoten? Om deze redenen wilt u waarschijnlijk met spoed een schoonmaakbedrijf inzetten. Zet Cleaning Force in voor de gewenste snelle oplossing. Wenst u regulier onderhoud te laten uitvoeren aan uw gebouw? Ook daarvoor kunt u onze professionals benaderen. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Cleaning Force zal vervolgens snel maar zorgvuldig het onderhoud aan en de schoonmaak van uw pand in Zoetermeer voor z’n rekening nemen.

Back To Top