skip to Main Content

Glazenwasser Ypenburg

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Ypenburg

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Ypenburg

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Ypenburg

Bent u de bezitter van een kantoorpand, magazijn of appartementencomplex in of nabij Ypenburg? Dan is het zonder twijfel de wens om dit pand een goede uitstraling te laten geven op de bewoners, bezoekers, klanten en personeel. Daarnaast is het voor het behoud van de waarde van een pand zeer relevant om op regelmatige basis onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden te laten uitvoeren. Grondig gebouwenonderhoud is echter niet iets wat men doorgaans zelf doet. U wilt immers dat de resultaten van de schoonmaak top zijn en dat de uitvoering daarvan op een veilige manier gebeurt. Om al deze redenen is het bijna onontkoombaar dat u een specialist op dit gebied inschakelt. Gelukkig kunt u voor uw pand in Ypenburg het schoonmaakbedrijf Cleaning Force inzetten. Wij verrichten gebouwenonderhoud op uiterst vakkundige wijze. U kunt ons onder meer inzetten voor gevelreiniging of -renovatie, dakreiniging, glasbewassing, het verwijderen van graffiti, vloeronderhoud en algemeen gebouwenonderhoud. Voor meer informatie hierover kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

In Ypenburg en omgeving staan wij bij Cleaning Force bekend als een schoonmaakbedrijf met een grote veelzijdigheid. Dat is geen verrassing als u ziet voor welke diensten u ons allemaal kunt inschakelen. Dit betreft onder andere:

 • Glasbewassing door ervaren glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarin onderscheidt Cleaning Force zich?

Schakelt u Cleaning Force in voor het onderhoud aan uw pand in Ypenburg? Of maakt u van onze schoonmaakdiensten gebruik? U maakt dan een goede beslissing en wel om de volgende redenen:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Is uw pand in of nabij Ypenburg plotseling bevuild geraakt met bijvoorbeeld graffiti, waardoor u met spoed een professioneel schoonmaakbedrijf nodig heeft? Of wilt u regulier onderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact op met Cleaning Force, zodat we snel kunnen bespreken op welke manier we u kunnen helpen. Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Cleaning Force zal de schoonmaak van en het onderhoud aan uw pand in Ypenburg vervolgens met de grootst mogelijke nauwkeurigheid uitvoeren.

Back To Top