skip to Main Content

Glazenwasser Wassenaar

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Wassenaar

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Wassenaar

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Wassenaar

Heeft u in of nabij Wassenaar een bedrijfspand of een appartementencomplex? Dan is het onherroepelijk nodig dat daaraan met enige regelmaat gebouwenonderhoud wordt gepleegd. Een schoonmaakbedrijf dat dit onderhoud tot een goed einde brengt is Cleaning Force. Wij bij Cleaning Force beschikken namelijk over alle vakkundigheid en ervaring die nodig is voor het uitvoeren van een heleboel verschillende schoonmaak- en onderhoudsklussen. Door ons op reguliere basis onderhoud te laten uitvoeren zal uw pand in Wassenaar lang z’n oorspronkelijke staat behouden. Bovendien zal de uitstraling die het pand heeft op personeel, bewoners, bezoekers en klanten optimaal blijven. Om dit te bewerkstelligen bieden wij vele verschillende diensten aan. Zo kunt u ons inschakelen voor onder andere glasbewassing, vloeronderhoud, nano coating, verwijdering van graffiti, dakreiniging en gevelreiniging en -renovatie. Wij voeren deze werkzaamheden niet zelden uit gebruikmakend van specialistische apparatuur en we doen dit volledig veilig ook. Wilt u hierover meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

In Wassenaar en omgeving wordt Cleaning Force al door veel klanten bewierookt om de grote diversiteit aan diensten waarvoor wij in te schakelen zijn. Als het gaat om gebouwenonderhoud en -schoonmaak, dan kunt u bij ons terecht voor de volgende services:

 • Glasbewassing door vakkundige glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor extra langdurige resultaten
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarmee onderscheidt Cleaning Force zich nog meer?

Wanneer u daadwerkelijk besluit ons in te schakelen voor onderhoudswerkzaamheden aan uw pand in of in de omgeving van Wassenaar, dan kunt u er van op aan dat u in ieder geval gaat profiteren van de volgende prettige facetten:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw pand in Wassenaar toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Bent u de bezitter van een kantoor of appartementencomplex in Wassenaar? Dan is gebouwenonderhoud op regelmatige basis zeker een must. Soms is er zelfs sprake van een schoonmaakklus waar spoed bij komt kijken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti. Neemt u even contact met ons op wanneer dit het geval is? Bel 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl om het eerste contact te leggen. Uw wensen worden dan zo snel mogelijk afgestemd op onze mogelijkheden. U zult er dan snel achter komen dat Cleaning Force tot de beste schoonmaakbedrijven behoort van de omgeving van Wassenaar.

Back To Top