skip to Main Content

Glazenwasser Rotterdam

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Rotterdam

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Rotterdam

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force maakt uw pand in Rotterdam vakkundig schoon

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor het reinigen van uw bedrijfspand ? Bel dan vandaag nog naar Cleaning Force. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken en onderhouden van bedrijfspanden en kantoren. U kunt ons inschakelen voor uw glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating. U leest het al, wij zijn een allround schoonmaakbedrijf. Wenst u meer informatie over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken voor de schoonmaak van uw pand in Rotterdam? Neem dan contact met ons op!

Schoonmaak en onderhoud, vakkundig en snel

De uitstraling van uw pand heeft ook invloed op het imago van uw bedrijf. Een schoon pand is immers uw visitekaartje. Ziet uw bedrijf er echter vuil uit, dan heeft dit een negatieve invloed op uw bedrijfsimago. Onze vakkundige professionals maken uw pand schoon en plegen tevens onderhoud. Ook kunt u ons inzetten voor het reinigen van uw gevel, het verwijderen van graffiti en het renoveren van kunststof. Wij houden een goede presentatie van uw bedrijf altijd in acht gedurende onze werkzaamheden.

Welke diensten biedt Cleaning Force?

Cleaning Force gaat te werk als een allround en vakkundig schoonmaakbedrijf. U kunt naast de reguliere schoonmaak ook bij ons terecht voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Onze diensten omvatten onder andere:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffitiverwijdering

Waarom Cleaning Force inschakelen?

Maakt u de keuze voor Cleaning Force, dan heeft u de garantie dat zowel de schoonmaak als het onderhoud van uw bedrijfspand op een vakkundige wijze plaatsvindt. Ons schoonmaakbedrijf staat bekend om de volgende punten:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Wilt u weten wat wij u zoal te bieden hebben? Of heeft u een bepaalde wens voor ogen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? Bel ons dan voor meer informatie.

Schakel nu Cleaning Force in Rotterdam in

Wenst u onze schoonmakers in te zetten voor uw schoonmaak- en onderhoud in Rotterdam? Of wilt u een glasbewassing of gevelreiniging laten uitvoeren? Neem dan en ook bij vragen contact op via 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Maak ook de keuze voor een representatief bedrijfspand in Rotterdam en zet Cleaning Force direct in!

Back To Top