skip to Main Content

Glazenwasser Rijswijk

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Rijswijk

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Rijswijk

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force maakt uw pand in Rijswijk vakkundig schoon

Wilt u uw bedrijfspand in Rijswijk grondig laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf? Zet dan direct Cleaning Force in. Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak en het onderhouden van bedrijfspanden en kantoren. Zo kunnen wij onder andere uw glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating verrichten. Wilt u meer weten over onze diensten? Of direct een afspraak met ons schoonmaakbedrijf maken? Neem dan contact met ons op.

Het belang van professionele schoonmaak en onderhoud

Wat uw bedrijf uitstraalt is zeer van belang voor het imago van uw bedrijf. Indien uw pand er smerig uitziet, heeft dit tevens een negatieve invloed op uw bedrijfsimago. Een net pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze experts grondig reinigen en onderhouden uw pand op grondige wijze. U kunt ons inzetten voor het verwijderen van graffiti, het reinigen van uw gevel en het renoveren van kunststof. Gedurende onze werkzaamheden houden wij altijd een representatief bedrijfspand als doelstelling.

Onze werkzaamheden

Cleaning Force is een vakkundig en allround schoonmaakbedrijf. Naast dat wij de reguliere schoonmaak van uw pand in Rijswijk kunnen verzorgen, zijn wij inzetbaar voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffitiverwijdering

Waarom de keuze maken voor Cleaning Force?

Bij het schoonmaken en onderhouden van uw bedrijfspand in Rijswijk, kunt u er altijd op rekenen dat wij dit zorgvuldig doen. Bij ons staan dan ook de volgende waarden centraal:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Wenst u meer te weten over onze diensten? Laat ons direct weten welke wensen u heeft voor uw bedrijfspand en neem contact met ons op.

Zet Cleaning Force in Rijswijk in

Wenst u professionele schoonmaakwerkzaamheden voor uw pand in Rijswijk? Of heeft u behoefte aan een gevelreiniging of glasbewassing? Voor deze diensten of vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-53749474 of een e-mail naar sturen info@cleaningforce.nl. Wij zijn dan spoedig ter plaatse in Rijswijk om uw bedrijfspand vakkundig en grondig te reinigen.

Back To Top