skip to Main Content

Glazenwasser Den Haag

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Den Haag

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Den Haag

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force: uw schoonmaakbedrijf in Den Haag

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand in of rondom de omgeving van Den Haag? Of bent u de bezitter van een ander soort pand in deze regio? Dan is het ongetwijfeld uw wens met dit pand een goede indruk te maken op bezoekers, bewoners, klanten en uw eventuele personeel. Maar ook voor het behoud van de waarde van een pand is het van het grootste belang om regelmatig goed onderhoud te laten uitvoeren. Gebouwonderhoud is iets wat u duidelijk het best aan een specialist kunt overlaten. Voor de meeste mensen is dit namelijk bepaald geen alledaags werk. Als u een ervaren expert inschakelt, dan verzekert u zich van de beste en meest langdurige resultaten én, niet te vergeten, van een veilige werkwijze. Cleaning Force is een schoonmaakbedrijf dat dit onderhoud op vakkundige wijze voor u verricht. U kunt ons in en rond Den Haag inzetten voor onder andere gevel(plaat)reiniging of -renovatie, dakreiniging, glasbewassing, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie, nano coating, vloeronderhoud en algemeen gebouwenonderhoud. Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Cleaning Force?

In Den Haag en omstreken staat Cleaning Force bekend als een zeer veelzijdig schoonmaakbedrijf. Wij kunnen dan ook veel meer dan ‘alleen’ het reguliere schoonmaakwerk. Zo kunt u ons inschakelen voor de volgende diensten:

 • Glasbewassing door ervaren glazenwassers
 • Gevelreiniging en/of gevel(plaat)renovatie (hogedrukreiniging)
 • Dakreiniging/dakontmossing en verwijdering van graffiti
 • Vloeronderhoud (tapijtreiniging en onderhoud natuursteen en marmoleum)
 • Kunststofrenovatie
 • Nano coating, voor een extra langdurig resultaat
 • Schoonmaak en algemeen gebouwenonderhoud bij bijvoorbeeld kantoren en VVE’s

Waarin onderscheidt Cleaning Force zich?

Wanneer u Cleaning Force inschakelt voor de schoonmaak van en het onderhoud aan uw pand in Den Haag, dan maakt u een weloverwogen keuze. Immers gaat u zeker van de volgende aspecten profiteren:

 • Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst
 • Transparante communicatie met een klantvriendelijke attitude
 • Binnen kantooruren altijd bereikbaar
 • Een grote veelzijdigheid aan diensten, waardoor inzetbaar als totaalaanbieder op gebied van gebouwenonderhoud

Is uw Haagse pand toe aan onderhoud? Bel Cleaning Force

Wilt u voor uw pand in Den Haag op reguliere basis onderhoud laten uitvoeren? Of is door graffiti of plotselinge bevuiling van de ramen zelfs met spoed de expertise nodig van een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 06-53749474 of een e-mail te sturen naar info@cleaningforce.nl. De specialisten van Cleaning Force zullen het onderhoud aan uw pand in Den Haag vervolgens met de grootste zorg uitvoeren.

Back To Top