skip to Main Content

Glazenwasser Delft

Kies voor een professionele glazenwasser die uw ramen streeploos en vlekkeloos voor u reinigt. Schakel Cleaning Force in!

Gevelreiniging Delft

Is het hoog tijd voor een grondige schoonmaak van uw gevel? Of wilt u periodiek onderhoud van uw gevel inplannen? Bel: 06-53749474

Vloeronderhoud Delft

Cleaning Force verzorgt voor uw professionele tapijtreiniging en reiniging van uw natuursteen of marmoleum vloer.

Cleaning Force maakt uw pand in Delft vakkundig schoon

Wilt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Delft inzetten voor het reinigen van uw bedrijfspand ? Bel dan direct naar Cleaning Force. Wij zijn als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in zowel het schoonmaken als onderhouden van een bedrijfspand of kantoor. Wij zijn inzetbaar voor glasbewassing, gevelreiniging, dakontmossing, gevelplaatrenovatie, vloeronderhoud, graffiti verwijdering, kunststofrenovatie en nano coating. Inderdaad, wij zijn een allround schoonmaakbedrijf. Wilt u meer weten over onze diensten? Of ons direct inzetten voor de schoonmaak van uw bedrijfspand in Delft? Neem dan contact op!

Schoonmaak en onderhoud op professionele wijze

Het imago van uw bedrijf wordt mede bepaald door de uitstraling van uw bedrijfspand, want dat is immers uw visitekaartje. Als uw bedrijf er vuil uitziet, dan heeft dit geen gunstig effect op uw bedrijfsimago. Onze professionals kunnen uw pand vakkundig schoonmaken en onderhouden. Tevens zijn zij inzetbaar voor de verwijdering van graffiti, het renoveren van kunststof en het reinigen van uw gevel. Een goede presentatie van uw bedrijf is altijd ons streven.

Werkzaamheden van onze schoonmakers

Cleaning Force staat bekend als een allround en vakkundig schoonmaakbedrijf, wat naast de reguliere schoonmaak ook voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden in Delft inzetbaar is. Zo omvatten onze diensten:

 • Vloeronderhoud van natuursteen, marmoleum en tapijtreiniging
 • De schoonmaak en het onderhoud van VVE’s en kantoren
 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Het conserveren van oppervlaktes door nano coating
 • Gevelplaatreiniging of gevelplaatrenovatie
 • Dakreiniging en dakontmossing
 • Kunststofrenovatie
 • Graffitiverwijdering

Waarom de keuze maken voor Cleaning Force?

Indien u Cleaning Force kiest voor de schoonmaak en het onderhoud van uw bedrijfspand i, kunt u erop rekenen dat dit altijd op een grondige wijze gebeurt. Wat kenmerkt ons schoonmaakbedrijf precies? Onze kenmerken zijn:

 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Een klantvriendelijke aanpak
 • Een uitgebreid dienstenpakket
 • Bereikbaar binnen kantooruren

Bent u benieuwd welke diensten wij u zoal kunnen bieden? Of heeft u een specifieke wens, maar weet u niet goed of deze mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Schakel Cleaning Force in Delft in

Wilt u ons inzetten voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden van uw pand in Delft? Of wenst u een glasbewassing of gevelreiniging? Neem dan, en ook in het geval van vragen, contact met ons op via 06-53749474 of stuur een e-mail naar info@cleaningforce.nl. Kies ook voor een representatief bedrijf en zet Cleaning Force in Delft in voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.

Back To Top